Open Now

Hierbij is mijn blog nu voor geopend!

Een blog over mijn creaties, Etsy, handgemaakte items, treasuries, leuke dingen en nog veel meer. Er zijn veel blogs over Etsy, maar ook ik raak geïnspireerd door al die winkeltjes met mooie foto’s met de passie van hun kunnen. En dat hoop ik over te brengen in mijn blog.

Wat is Etsy?

Etsy is een marktplaats met allemaal creatieve mensen die daarbinnen allemaal een eigen webwinkel hebben met handgemaakte en zelfgemaakte spulletjes. Van Jam tot Zeep, van Sieraden tot Kleding en Bankstellen …..  you name it, daar is het.

Foto: BadBatDesigns

Deze site is dus heel mooi voor creatieve mensen. Zelf heb ik ook al een paar jaar een eigen winkeltje binnen Etsy en dat bevalt me uitstekend. Mocht je graag ook een eigen winkeltje willen openen, kijk hier dan eens. Bij inschrijving krijg je bovendien ook nog eens de eerste 40 listings gratis. Normaal $0,20 per listing.

Treasuries. Wat zijn treasuries?

Een treasury is een soort van etalage van 16 verschillende items uit verschillende winkels binnen Etsy. Zelf vind het het leuk om een bepaald verhaal te vertellen aan de hand van de foto’s die ik dan plaats in een treasury. Zo kan het over een ochtend in de herfst gaan waarbij ik de sfeer probeer te creëren van een mistige en frisse ochtend in de herfst. Zoals in deze treasury.

Fall Morning
Fall Morning

Naast Etsy posts zullen jullie nog wel wat persoonlijke columns en stukjes tegenkomen. Niet alleen Etsy inspireert mij 🙂

Voel je vrij om een reactie achter te laten. Dit vind ik leuk en leerzaam.

Advertentie