Mocht u in gelegenheid zijn een bezoek te brengen aan het dorp Bad Sachsa en u houdt van vogels, dan moet u zeker niet dit roofvogel park overslaan.

Ik heb over dit park al eens geschreven, echter toen wij vorig jaar dit park bezochten, maar zijn wij vanwege de regen vertrokken voor de show begon. Dit blog is dus met enkele foto’s van de show 🙂

 

Witkopadelaar Bad Sachsa Roofvogelpark
Witkop adelaar Roofvogel park Bad Sachsa

 

Het is misschien een kleine park heeft met een verscheidenheid aan roofvogels en je loopt er snel doorheen maar, het hoogtepunt is echter de show. Om 11:00 uur ’s ochtends en 15:00 uur ’s middags worden er hier vogelshows gegeven met daarna een tour rond het park.

Deze kleine shows zijn grote belevenissen. De vogels vliegen dan stuk voor stuk vrij en er wordt informatie gegeven over de vogel. Dit is echter wel in het Duits.

De volgende foto’s zijn van de show.

Op de drie foto’s hierboven ziet u Charlie. Eén van de vogels tijdens de show. Toch wel één van de stoere naar mijn mening.

 

 

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit was gaaf: We mochten Theo de Siberische Oehoe (slideshow) aaien 🙂 Wat een mooie  zachte veren had deze.

20160818_152324
Dit ben ik met een uil op mijn hand. Ik heb niet opgelet van voor een soort dit is, want ik was in de wolken.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Ook René (slideshow) wilde graag. Mijn stoere jongen.

Hierna nog enkele losse foto’s van sommige vogels van het park. De leukste vind ik bijvoorbeeld die van de Sneeuwuil die Dennis en ik Hedwig (de uil van Harry Potter) hebben genoemd. Dit keer heeft ze er een vriendje bij.

Deze slideshow vereist JavaScript.

De vogels worden met heel veel liefde en verzorging omgeven en op het moment dat ik dit schrijf en ik de tijd in mijn beeldscherm zie, realiseer ik mij dat het park nu open is. Was ik maar weer daar, want voor een mooie ervaring en ontspanning is dit park een aanrader.

 

 

Advertentie