Open atelier route 2019 komt er weer aan! En wij van Aparticle zijn heel enthousiast want ook wij hieraan mee. Tijdens dit evenement doen er verschillende kunstenaars mee aan deze route op verschillende punten in Overijssel.

Bij Aparticle in Zwolle kun je genieten van schilderijen, kunst op flessen en handgemaakte sieraden. Liesbeth Visscher laat dan zien wat zij in huis heeft en gaat aan de schilder met lege flessen. Upcycle kunst in huis. Fantasie decoraties op glas.

 

Horen zien en zwijgen kunst op glas
Horen zien en zwijgen. Een voorbeeld van kunst op flessen van Aparticle

 

Ook nieuw werk tijdens de Kunstroute Overijssel zoals dit schilderij met Geisha

Een mooie jonge Geisha met roze Japanse Sakura kersenbloesem op een grijs zilveren achtergrond. Rood roze zilver Acryl portret op canvas doek.
Geisha met Sakura kersenbloesem acryl schilderij

De Open Atelier route is  van 21 en 22 sept.’19. Voor meer informatie over deze mooie route ga naar www.kunstrouteoverijssel.nl en wie weet zien zij u wel tijdens dit evenement.

Liesbeth Visscher (Aparticle) is al een paar jaar actief en verkoopt haar kunstwerken en sieraden wereldwijd via Etsy. Etsy is een platform met allemaal webwinkels met handgemaakte items over de hele wereld.

Bent u benieuwd naar de kunstwerken en sieraden van Aparticle (Liesbeth Visscher) of wilt u meer informatie, kijkt u dan op Aparticle.nl.

 

 

 

 

Advertentie