Ik hoor jullie nu denken: “Ga jij het nu over radio hebben?!”

Het antwoordt is ja. Ik ga het over radio hebben. Muziek speelt een grote ding in mijn welzijn en inspiratie. En dan niet zomaar radio maar wel een heel speciale zender van (over) de radio. Deze zender kende ik nog niet. Radio 527.

Ik ben fan van Radio 538, Veronica, en Slamfm kan voor mij ook maar, mijn man kwam thuis te werken en thuis heb ik eigenlijk nooit de radio aan. Iets dat ik vroeger altijd wel aan had staan. Ik ben van 1977 😉

Door de jaren heen ben ik radio eigenlijk wel vergeten. In mijn studietijd waren het cd’s. Nu zet ik radio het op op mijn atelier wanneer ik aan het schilderen was en dat was op de FM radio. Lekker klein en mooi compact.

Goed, mijn man kwam thuis werken en ja … daar werd toen zomaar de radio op onze mediabox aangezet. Dat was wel even wennen want het eerste nummertje kreeg ik de kriebels bij. Ik ga hier niet inhoudelijk op in maar ik kwam uit de keuken de woonkamer binnen waar hij aan het werk was. Hij zag mijn gezicht en vertelde al dat hij gewoon een zender had opgezet.

Oke, gewoon een zender …. en naarmate het verder ging en meer nummers voorbij kwamen, realiseerde ik mij dat er heel veel vergeten nummers tussen zaten. Normaal zou ik gekscherend zeggen:”Dit heeft vaak een rede”, maar deze nummers waren ook echt goed. Waren soms nummer één noteringen en waar ik van dacht: “Waarom niet meer”

Van alles komt voorbij. Van oud tot nu, van Disco tot Jerusalema, Eurodance tot Beat …. van eighties tot nineties en voorbij tot nu. Je moet het zelf ondervinden zou ik zeggen 🙂 Eigenlijk geen reclames behalve “De Klok wordt mede mogelijk gemaakt door …” Ik heb het nu dagelijks op staan.

Radio 527 hebben wij op de mediabox van Ziggo op zender 922

Advertentie