About

JHFBeadsAndFindings is een onderdeel van Aparticle Kunst en Sieraden te Zwolle. De sieraden zijn uniek, eigentijds en vooral eigenzinnig. Alles is eigen ontwerp en dat geeft een eigenzinnige karakter.

Wat begon met het maken van een ketting voor een avond, is uitgegroeid tot een grote hobby waar ik mijn werk van heb gemaakt en verkoop ik mijn sieraden nu wereldwijd.

Mensen vinden mijn sieraden mooi, doordat ze anders zijn. Ze zijn ontworpen door mij en dat geeft een eigenzinnig karakter, want wie wil dit nu niet. Een uniek handgemaakt cadeau helemaal voor jezelf die niemand anders heeft. Doordat al mijn sieraden zelfgemaakt zijn, is ieder stukje sieraad anders.

Ik maak wat ik mooi vind en waar ik zin in heb. De ene keer laat ik mij inspireren door natuur en zachte materialen en kleuren, de andere keer wil ik gewoon los gaan op het volledige tegenovergestelde. Stoer en ruig met doodshoofden en leer.

Er word veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals vogelveren, echt leer en natuurlijke stenen die ik vind tijdens mijn wandeltochten. De natuurlijke vogelveren die ik gebruik zijn niet van wilde dieren en werk ik samen met lokale ondernemingen zoals roofvogel parken en andere dierentuinen. Dit doe ik om stroperij tegen te gaan. Het zijn hele mooie dieren waar we heel zuinig op moeten zijn.

Ik vind het leuk om mensen blij te maken en het is nog leuker dat mensen mijn sieraden mooi vinden.
Dat is waarom het maken van sieraden zo leuk is en dat is waarom JHFWBeadsAndFindings (Just Having Fun With Beads And Findings) staat voor plezier hebben in de dingen die je doet.
En dat vind je terug in mijn sieraden.

Aparticle Kunst en Sieraden van Website: Aparticle.nl

JHFWBeadsAndFindings sieraden op Etsy

Aparticle Kunst op Etsy

Ben je creatief en wil je Etsy ook gaan proberen, schrijf je dan hier in en krijg de eerste 40 plaatsingen (listings) gratis.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s