Soms heb je gewoon zin in iets heel anders en zie je zwart wit fotografie en dan denk ik bij mijzelf: “Dat wil ik ook maar dan zwart wit acryl op doek.”

Ja waarom niet doen? Gewoon doen. Omdat ik dat leuk vind. Hierbij de collectie Monochrome by Liesbeth Visscher

Alles is origineel en handgeschilderd acryl op canvas.

 

David Bowie

Dit vond ik een heel bijzondere en integrerende man. Hij was artiest, zanger, kunstenaar … Laatst heb ik nog een documentaire over hem gezien. Zo ontzettend boeiend en hoe hij het leven zag. Vandaar dit schilderij.

Lachende oude man

Een zwartwit schilderij met een lachende oude man. Toen ik deze foto voorbij zag komen op internet, werd ik verliefd. Wie wordt er nu niet vrolijk van dit plaatje.

Witte duif

Hele mooie en elegante vogels. Een groot inspiratie bron om lekker bij weg te dromen. Waar zweeft deze naartoe.

Herman Brood en Wild Romance

Dit vierluik heb ik geschilderd voor Broodjaar 2016. Verschillende ondernemingen, waaronder Aparticle, deden daar aan mee. Dit kunstwerk heeft nog ter expositie toen bij Boekhandel Westerhof te Zwolle gehangen tijdens de Broodweek.

Zwart Paard

Lekker woest dravend paard. Toch vriendelijk kijkt deze je tegemoet. Dit is een groot muur kunstwerk van 75 cm x 115 cm.

 

Naast mijn puur monochrome zwart wit kunstwerken, heb ik ook net niet zwart wit. Deze hebben net iets van rood erdoor.

 

Ava Gardner

De mooie Amerikaanse actrice. Ik was op zoek naar een mysterieuze vrouw met een hoed. Dat is dus deze mooie dame geworden. Zwart wit schilderij met rode lippen. Groot schilderij van 115 cm x 75 cm.

Witte gewonde duif

Een witte gewonde duif tegen een zwarte achtergrond dat vliegt richting lichtstralen. Ik was op dat moment van schilderen erg geraakt met wat er in de wereld en om me heen gebeurde. Dit was mijn grote inspiratiebron voor dit klein kunstwerk van 20 cm x 20 cm.

Audrey Hepburn

De mooie actrice waarvan vele kunstenaars door geïnspireerd raakten. Dit kunstwerk is zwart wit waarvan de lippen donker rood.

Al mijn kunstwerken kunt u bewonderen op Aparticle op Etsy

 

Advertentie